Geselecteerde wijnen

Vul het bestelformulier in en stuur hem op!
In samenspraak met Michel en Marja van Tooren van de firma Bloem is de volgende wijnlijst voor u samengesteld. Omdat we de stichting Ubomi Obutsha, uit Zuid Afrika, als goed doel hebben treft u 4 wijnen uit Zuid-Afrika aan. Alle wijnen vanaf 12 flessen worden in heel Nederland thuis bezorgd!

Wit
Oudeskip Chenin Blanc, Weskaap, Zuid-Afrika

Groene appeltjes in de geur en in de smaak, met een vleugje geel steenfruit; heerlijk droog met de zo kenmerkende Chenin-zuren.

€ 6,95

Oudeskip Chenin Blanc

Wit
Arusha Chardonnay, Weskaap, Zuid-Afrika

Rijke geur van zacht tropisch fruit, met op de achtergrond de zacht aanzwellende vanille-tonen. In de smaak een aanzet van frivoliteit met in je mond de frisheid die naar Chenin neigt. Later vult dat mooi op en krijgt de houtlagering de kans om een zacht mondgevoel achter te laten waardoor je bij de eerste slok al meteen zin krijgt in de volgende.

€ 9,50

Arusha Chardonnay

Rosé
Cabert, Villa Fiore Pinot Grigio Blush, Friuli, Venezia Giulia, Italië

Heerlijk zacht rood fruit dat ergens tussen aardbeien en framboosjes inhangt. Soepele, makkelijk drinkbare rosé die zich ongecompliceerd laat genieten in een lekker zonnetje, maar die ook prima ingezet kan worden bij de wat lichtere visgerechten.

€ 7,50

Cabert Villa Fiore

Rosé
Domaine de Moulinier, Le Rosé, Languedoc, Saint Chinian, Frankrijk

Ultieme lente rosé! Geur van subtiel rood fruit, lichte kruidigheid. Smaak is fris, mond vullend, rode bessen, framboos en elegante lange afdronk.

€ 8,50

Domaine de Moulinier

Rood
Kleine Parys Vineyards, Shiraz, Paarl, Zuid-Afrika

Kruidig, met heerlijk rokerige aroma’s. Stevig op de tong, maar zacht in de afdronk. Krachtige, maar tegelijkertijd vrolijke én verleidelijke kanjer. Gevaarlijk lekker.

€ 7,50

Kleine Parys

Rood
Oudeskip Mourvèdre, Weskaap, Zuid-Afrika

Rijpe geur van zwart fruit, met in de mond een lichte kruidigheid. Soepele tannines die licht ondersteund worden door de rijping op eiken.

€ 7,95

Oudeskip Mourvedre

Aantal: 1 = 1 doos van 6 flessen.Ook is er de mogelijkheid om een mengdoos van zes flessen te bestellen. Tevens kunnen wijnen van eerdere proeverijen besteld worden onder dezelfde condities als de wijnen van deze proeverij.