Algemene informatie

Vanwege Covid-19 is het festival in 2020 geannuleerd. Wij hopen in juni 2021 u weer te verwelkomen op de Boschhoeve voor het wijnfestival. De datum communiceren wij op deze website. Hieronder volgt de algemene informatie.

Entree Wijnfestival
Toegang voor personen van 18 jaar en ouder. De entree bedraagt €7,50 per persoon, dit is inclusief wijnproeven. U kunt direct bestellen en bij meer dan 12 flessen afname, wordt uw wijn gratis thuisbezorgd. Tegen betaling kunt u uw favoriete wijnen ook per glas bestellen en er heerlijke hapjes bij krijgen. U kunt daartoe fiches kopen bij de ingang.

Locatie
Kwekerij en Tuin De Boschhoeve, Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze (bij ArnhemWebsite

Organisatie
Het wijnfestival wordt georganiseerd door Lionsclub Renkum (www.renkum.lions.nl), in nauwe samenwerking met Kwekerij en Tuin De Boschhoeve in Wolfheze (www.boschhoeve.nl) en met Wijnkoperij Bloem uit Arnhem (www.henribloem.nl). Jaarlijks wordt het goede doel uitgekozen waar de actie zich sterk voor maakt.

Wijnkoperij Henri Bloem
Wijnkoperij Henri Bloem is al bijna een kwart eeuw gevestigd aan de Amsterdamseweg 126 in Arnhem. Voor veel liefhebbers van goede wijn en dito advies is het inmiddels een vertrouwd adres.

Wijn is een aangename toegevoegde waarde aan wat wij “het goede leven” noemen.

We realiseren ons echter dat veel mensen op deze aarde (zowel dicht bij huis als op andere continenten, het vaak minder goed hebben dan wij.

Dat is dan ook de reden dat wij al jarenlang samenwerken met de Lionsclub Renkum om de fantastische projecten die zij steunen, te helpen financieren. Wij doen dat in de vorm van een bijdrage van € 1,00 per verkochte fles wijn die op één van hun (overigens gezellige) bijeenkomsten gekocht worden.